Angelica Linnéa Wahlgren

Packkaos

Publicerad 2016-06-29 09:58:00 i Daily,

Det här med att planera och packa är verkligen inte min grej. Det är ju kul- tills det ligger prylar exakt överallt och man inte har en blekaste aning om vad som är nödvändigt egentligen.
Detta står jag i nu. Insåg i morse att- ajfan, vi åker på fredag och jag jobbar både i dag och imorgon. 
 
Hur som! Jag är helt galet trött på vardagen just nu, och på alla hinder som liksom bestämmer sig för att poppa upp exakt samtidigt. Så vi draaaar! Datorn får stanna hemma, kan hända att jag kastar upp nåt inlägg från mobilen. Annars får ni vänta med fotobomber tills jag kommer hem. 
 
Lev väl om jag inte kikar in här mer innan jag åker. Cheers!

Om

Min profilbild

Angelica

Hejhej och hemskt välkomna hit! Här hittar ni en dam på 21 år som precis hittat tillbaka till livet efter ett x antal år i en anorektisk bubbla. Till vardags jobbar jag på Nille och Sweet i Mjölby. Resterande tid tillbringar jag helst i danssalar och på dansbanor. Debuterade nyligen som tävlingsdansare i bugg så en del träningsprat kan förekomma! Utöver detta lär ni hitta en hel hög med fotografier då jag gärna håller till utomhus med kameran i högsta hugg. Diverse teckningar och tillbakablickar är nog också att räkna med. Enjoy! Kontakt: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela