Angelica Linnéa Wahlgren

2014 - 4/4

Publicerad 2014-12-30 14:32:30 i Daily,

Oktober
 Klippte tillbaka luggen och färgade håret några toner mörkare. Fräscht?!? Where did it go? Kanske skall slänga i en ny toning... ?
 
Jag fick jobb på Nille och var/ÄR överlycklig! Älskar det och trivs som fisken i vattnet.
Var jag inte på jobbet i oktober så var jag inte helt otippat och dansade. Längtar.som.fan tills vårens danschema drar igång!
 
Klättrade återigen på Omberg. Denna gång med min kära faster! Konstaterade att under de åren som vi inte haft kontakt har jag knallat förbi hennes hus några gånger utan att ha haft en susning om att hon bor där..
Börjar det rulla in pengar måste det ju finnas något att punga ut dem på... så jag körde in i garageväggen.
 
November
 Blender, Highlights och Sannex gjorde de mest minnesvärda kvällarna i denna park! Missade bara en danskväll på hela höstsäsongen..
 
Fick kontakt med Frisk & Fri-föreningen. Bästa jag gjort angående detta! Fick tömma mig på mängder av blod och fick upp ögonen för The feather Collection som jobbar för föreningen.
Jag bakade pepparkakor och Joel tittade på. Haha! Skitkul kväll vill jag minnas, jävlar vad pajken kan tjöta..
December
 
 Byggde årets hus! Ja, det står kvar än..
Tiden fram till jul spenderades dock till 99% på jobbet! Varje helg, lördag+söndag. Tror det var detta som satte julstämningen, även om man verkligen inte alls alltid vill vara trevlig mot alla, för alla är det verkligen INTE. MEN de som är det gör det så värt det! Alla "God Jul" hälsningar, julmusiken och pyntander på jobbet, det var sjukt kul!
 
Denna lediga onsdag stack jag till Tranås och kollade på årets salonger med Sofia! Maten fick visserligen ett fett minus av oss båda men våra kära före detta estetkamrater och lärare svek oss inte, skitkul kväll!
Tillbringade sista kvällen i advent i kyrkan, det satte verkligen sista touchen på julstämningen! Hade en supermysig jul med mamma, broder och mormor sedan. Det är lite synd att det bara är jul en gång om året för det är bara då som man går in för lugna myskvällar med varandra!

Om

Min profilbild

Angelica

Hejhej och hemskt välkomna hit! Här hittar ni en dam på 21 år som precis hittat tillbaka till livet efter ett x antal år i en anorektisk bubbla. Till vardags jobbar jag på Nille och Sweet i Mjölby. Resterande tid tillbringar jag helst i danssalar och på dansbanor. Debuterade nyligen som tävlingsdansare i bugg så en del träningsprat kan förekomma! Utöver detta lär ni hitta en hel hög med fotografier då jag gärna håller till utomhus med kameran i högsta hugg. Diverse teckningar och tillbakablickar är nog också att räkna med. Enjoy! Kontakt: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela