Angelica Linnéa Wahlgren

29 April

Publicerad 2016-04-29 09:51:45 i Daily,

Hej,hej, hemskt mycket hej!
 
Så dålig jag blivit på att kika in här. 
Denna vecka har varit full upp non-stop. Igår var jag på Sweet och åkte sedan direkt till Linköping för träning. Gick himla bra för omväxlings skull! Sjukt kul hade vi med. 
 
Bör börja göra mig klar för lite jobb även idag. Sedan är jag leeedig hela långa helgen!! 
Och för första gången på år ska jag faktiskt göra något på Valborg. Hela tjocka dansgänget ses i Linköping i morgon eftermiddag för lite drinkar innan vi tar bussen till Örsåsa för "dans" hela natten lång. 
Så värst mycket dans blir det nog inte iof, men hur som så börjar jag bli sjukt taggad för detta. KUL!
 
 Några bilder sitter jag inte inne på, så bjussar på denna. Mina naglar har vuxit sig långa igen så jag passade på att göra dem lite fina. Återstår att se hur många som är kvar efter helgen.. 

Om

Min profilbild

Angelica

Hejhej och hemskt välkomna hit! Här hittar ni en dam på 21 år som precis hittat tillbaka till livet efter ett x antal år i en anorektisk bubbla. Till vardags jobbar jag på Nille och Sweet i Mjölby. Resterande tid tillbringar jag helst i danssalar och på dansbanor. Debuterade nyligen som tävlingsdansare i bugg så en del träningsprat kan förekomma! Utöver detta lär ni hitta en hel hög med fotografier då jag gärna håller till utomhus med kameran i högsta hugg. Diverse teckningar och tillbakablickar är nog också att räkna med. Enjoy! Kontakt: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela