Angelica Linnéa Wahlgren

parkerad

Publicerad 2015-02-28 07:37:15 i Creative, Thoughts,

Som vanligt när man går och väntar på något så blir det inte alls som man tänkt sig. I detta fall åt det inte alls så positiva hållet!
Läkaren var naturligtvis sjuk så i stället fick jag bara träffa en dietist som inte alls hade lika mycket koll på läget. Ingen info om när och hur dagvården börjar, vilket kanske gnagt som mest på mig. I stället fick jag bara ännu fler do's and don'ts. Inget mer jobb förän dagvården är avklarad. Inga mer danskvällar i Ljungsbro/Motala/Huskvarna osv. Ingen mer träning alls förden delen, soffpotatisliv var vad hon ville ha mig till + matschema. Sweet lord. Hon var på väg att skriva intyg till sportdansklubben så jag skulle få pengarna tillbaka, men där gick min gräns! 
Jag har dansat upp två gånger för den där jävla kursen, ståt på kö osv, inte fan har jag gått två lektioner och fått beröm i mängder för att hoppa av?! Dröm och glöm lilla gumman. 

Åkte till biltema och bunkrade upp med penslar och A3 efteråt..

Om

Min profilbild

Angelica

Hejhej och hemskt välkomna hit! Här hittar ni en dam på 21 år som precis hittat tillbaka till livet efter ett x antal år i en anorektisk bubbla. Till vardags jobbar jag på Nille och Sweet i Mjölby. Resterande tid tillbringar jag helst i danssalar och på dansbanor. Debuterade nyligen som tävlingsdansare i bugg så en del träningsprat kan förekomma! Utöver detta lär ni hitta en hel hög med fotografier då jag gärna håller till utomhus med kameran i högsta hugg. Diverse teckningar och tillbakablickar är nog också att räkna med. Enjoy! Kontakt: [email protected]

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela